Bine ati venit in Zaniland, unde totul e magie!
Close
Lumea lui Mihu SRL 0736.936.133
Pentru comenzi mai mari de 200 RON transportul este GRATUIT prin curier.

Accesul acestui site de către dumneavoastră se supune Politicii de confidenţialitate şi implică acceptul dumneavoastră cu privire la aceasta, reprezentând o înţelegere între părţi.

S.C. Lumea lui Mihu S.R.L. se angajează să folosească datele furnizate de utilizatorii site-ului numai în scopul realizării unei relaţii contractuale cu aceştia şi pentru transmiterea de informaţii privind funcţionarea site-ului şi existenţa unor oferte, promoţii sau intrări noi de marfă.

S.C. Lumea lui Mihu S.R.L nu promovează SPAM-ul şi nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail către terţi.

S.C. Lumea lui Mihu S.R.L va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 completată cu legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Începând cu data de 25 Mai 2018, Regulamentul Uniunii Europene nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (GDPR) va fi aplicat de către toate statele Uniunii Europene.

S.C. :Lumea lui Mihu S.R.L, în calitate de operator, își asumă prevederile Regulamentului și se obligă să administreze în condiții de siguranță și numai pentru scopul declarat, datele cu caracter personal care sunt furnizate de dumnevoastră.

S.C. Lumea lui Mihu S.R.L utilizează adresele IP ale utilizatorilor doar pentru statistici de uz intern, afişarea de informaţii personalizate şi pentru o securitate sporită a site-ului.

S.C. Lumea lui Mihu S.R.L îşi rezervă dreptul de a modifica şi actualiza în orice moment conţinutul acestui site, fără o notificare prealabilă.