Bine ati venit in Zaniland, unde totul e magie!
Close
Lumea lui Mihu SRL 0736.936.133
Pentru comenzi mai mari de 200 RON transportul este GRATUIT prin curier.

Garanţia și returul produselor

Termenul de returnare al produselor comandate online este de 14 de zile lucrătoare, conform legii.

Cumpărătorul trebuie să notifice în scris (magie@zaniland.ro) comerciantului că renunță să cumpere, fără penalități, în termen de maxim 14 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Contravaloarea mărfii returnate va fi plătită clientului în maxim 14 de zile din momentul în care vom primi coletul retur şi vom verifica integritatea mărfii. Plata se va face prin transfer bancar în contul clientului. De menţionat că se va returna numai contravaloarea produsului, fără cheltuielile iniţiale de livrare.

La returnare, produsele trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să aibă toate etichetele originale, să nu fi fost purtat, utilizat, desigilat in cazul unor produse sensitive ca deodorantul etc, să nu fie deteriorat şi va trebui trimis în ambalajul original cu care a fost primit la livrare!

Exceptii de la livrare: Magic Goo utilizat. De asemenea, unele retururi pot fi efectuate doar cu indicarea unui motiv temeinic. De exemplu, in cazul deodorantului Nuud, putem accepta returul daca ati comandat din greseala un smartpack si doreati starter pack, dar nu putem accepta returul unui produs desigilat sau utilizat.

Înainte de a returna un produs, vă rugam să ne contactați la adresa magie@zaniland.ro, să ne anunțați că vreți să returnați produsul şi că urmează să primim un colet de la dumneavoastră.

În cazul în care măsura produsului comandat nu se potrivește, atunci el poate fi schimbat cu altul. Daca returnarea se face din cauza unei mărimi nepotrivite, înlocuirea produsului se va face imediat ce returul a avut loc, în cazul în care mărimea dorită este pe stoc. Orice schimb de produs se va face doar în limita stocului disponibil. Dacă produsul nu mai este pe stoc, vă puteti alege altul, cu achitarea eventualelor diferențe de preţ. Taxele de livrare sunt suportate de către client în cazul în care măsura este nepotrivită, de aceea vă rugăm să ne contactați înainte de a comanda dacă aveți întrebări referitoare la mărime.